Om företaget

copyright @ zandrak.se 2016

zandra.k

FÄRG, FORM & FOTO

follow us on:

 

Intresset för foto har jag haft så länge jag kan minnas men det utvecklades ordentligt när jag köpte min första digitala systemkamera 2010 då vårt första barn föddes. Jag älskar levande bilder och att fånga ögonblick. Vid en fotografering kommer jag hem till dig eller till en plats vi väljer tillsammans, men kan även ställa upp med dagsljusstudio i mitt hem.

Under 2006 arbetade jag som projektledare på Nätverket SIP i Växjö och det var där jag lärde mig grunderna i Adobe Photoshop och Indesign när vi skulle ta fram informationsmaterial och bilder för publicering i tidsskrifter och broschyrer. Och det är väl så det har fortsatt. Jag har lärt mig programmen allteftersom och idag kan jag så mycket att steget till egenföretagare kändes helt tryggt att ta.

 

Inredning och färgsättningsbiten har även den följt mig genom hela livet. Med en pappa som arbetat inom färghandeln har det alltid präglat val av färger och tapeter hemmavid och förmodligen hjälpt till att skapa detta inredningsintresse. Tidigare har jag arbetat på Colorama Piteå och de senaste åren (innan jag blev mammaledig) som tapetansvarig och färgsättare till privatpersoner och företag på Nordsjö Idé & Design i Växjö.

 

Efter påtryckningar, förfrågningar om grafisk hjälp, hemsidor och fotograferingar av vänner, bekanta och bloggföljare tog jag 2013 äntligen klivet upp och startade mitt företag. En dröm jag haft sedan barnsben!