Porträtt

copyright @ zandrak.se 2016

zandra.k

FÄRG, FORM & FOTO

 

ER VÄRLD AV MINNEN

 

 

BARN & NYFÖDD

 

Det är underbart med små barn. Jag har själv tre stycken som jag älskar att springa runt och jaga med kameran.

 

För de utvecklas så snabbt. Från en pytteliten knuten hand och stängda ögon går det ruskigt fort tills det första leendet kommer, tills barnet börjar gå eller säger mamma för första gången. Tänk att ha fina bilder på det käraste du har, de blir ett minne för livet!

 

Bilderna tas antingen hemma hos mig i passande studiomiljö, eller utomhus på en plats vi väljer tillsammans. I en jäktad vardag är det lätt att fotograferingen glöms bort, boka därför tid redan i dag.

 

Välkommen att ringa mig på 070|276 58 68 eller maila hej@zandrak.se.

HÖGTIDER - DOP, BRÖLLOP & STORSLAGNA FESTER

 

Det finns nog inget så häftigt som att fota människor med stora förväntningar. Ansikten som lyser och familjemedlemmar som strålar och gläds åt huvudpersonerna. Oavsett om det är ett barn som döps, ett lyckligt par som vigs eller en jubilar som blir gratulerad.

En sådan här händelse är fullspäckad med intressanta möten och finurliga ansiktsuttryck som aldrig mer kommer åter. Ögonblick man gärna vill bära med sig som underbara minnen och en investering av viktiga händelser i livet. Tillsammans med er berättar mina bilder en historia.

Hör gärna av dig om du är intresserad av att boka mig för er speciella dag!

follow us on:

FAMILJ & GRAVID

 

Ett porträtt kan vara så mycket. Det kan vara en lekfull bild av en man i sina bästa år eller en söt bild av ett gulligt barn. En äldre tant i djupa funderingar, en modellbild, företagsporträtt eller bara ett snapshot av en obekant person på gatan som fångar din uppmärksamhet.

 

Kanske har ni länge funderat på att ta en familjebild på stranden vid sommarparadiset - eller varför inte hemma i favoritsoffan? Du kanske är gravid och vill föreviga din vackra mage?

 

Hör gärna av dig med dina funderingar så ska vi försöka hitta något som passar dina önskemål!