Priser & Tjänster

copyright @ zandrak.se 2016

zandra.k

FÄRG, FORM & FOTO

 

HOMESTYLING

 

 

MUNTLIG KONSULTATION

Vid ett hembesök går vi tillsammans igenom rum för rum och tittar på vad som behöver genomföras innan fotografering och visning för att visa upp hemmet på bästa sätt. Du får konkreta råd och genomför sedan arbetet själv. Här ingår också genomgång av balkong, uterum samt trädgård. Tjänsten är avdragsgill. Se Skatteverket

Bostadsrätt

Pris: 0-100 kvm: 900 kr inkl. moms

>100 kvm: 1250 kr inkl. moms

 

Villa

Pris: 0-100 kvm: 1350 kr inkl. moms

>100 kvm: 1500 kr inkl. moms

 

Milersättning 40kr/ mil utanför Piteå tätort

 

 

MUNTLIG & SKRIFTLIG KONSULTATION

Det börjar med ett hembesök där vi tillsammans tittar på vad som behöver göras för att framhäva bostaden på bästa sätt inför försäljningen. Efter några dagar får du sedan en detaljerad lista över samtliga utrymmen både ute och inne. Du gör sedan det praktiska själv. Tjänsten är avdragsgill.

 

Pris: 0-100 kvm: 2000 kr inkl. moms

>100 kvm: 2750 kr inkl. moms

 

Milersättning 40kr/ mil utanför Piteå tätort

 

 

FORTSATT STYLINGHJÄLP

Om du vill ha fortsatt hjälp att iordningsställa allt inför fotografering och visning kan du anlita zandra.k. Det kan ju kännas skönt att slippa allt det praktiska. Jag hjälper då till på plats och ansvarar också för eventuella kompletteringsinköp eller hyra av t.ex. accessoarer, textilier, möbler och belysning. Behöver det målas om eller liknande sköter jag kontakten med duktiga hantverkare. Tjänsten är avdragsgill.

 

Pris: Offert lämnas

 

Milersättning 40kr/ mil utanför Piteå tätort

 

 

INFÖR FOTOGRAFERING/VISNING

Jag kommer och piffar till det lite extra och skapar rätt känsla med hjälp av blommor, frukt, levande ljus etc. Tjänsten och fotograferingen, om du vill att jag sköter även den, är avdragsgill.

 

Pris: 900 kr inkl. moms exkl. kostnader för inköp

 

Milersättning 40kr/ mil utanför Piteå tätort

 

Undersökningar visar att Homestyling ger fler intressenter, snabbare försäljning till högre pris samt nöjdare köpare och säljare!

 

 

 

INREDNING & FÄRGSÄTTNING

 

 

INSPIRATIONSMÖTE

Jag kommer hem till dig och ger konkreta tips när det gäller möblering, förslag på nya möbler, färgsättning och ljussättning i de rum ni önskar hjälp med. Vi utgår ifrån dina behov och visioner för att skapa ett hem att trivas i.

 

Kostnad: 650 kr/h

Milersättning utanför Piteå tätort 40kr/mil

 

 

DIN PERSONLIGA INREDARE

Vi finns där för inspirerande möten. Vi hjälper dig med förslag på färgsättning, tapetförslag, ljussättning, nya möbler/ textilier/ accessoarer, möblering, inköp m.m.

 

Det börjar med att vi träffas på platsen du önskar få hjälp med och pratar igenom dina önskemål. Det kan röra sig om enklare renoveringar och kompletteringar till mer omfattande förvandlingar av ditt hem. Jag kan rekommendera duktiga hantverkare och kan om så önskas sköta kontakten under renoveringar.

 

Förslaget presenteras med utförlig dokumentation samt bilder i form av Moodboard alt. bildlista. Vi går tillsammans igenom förslaget under ett möte.

 

Kostnad: 650 kr/ h eller enligt offert

Milersättning utanför Piteå tätort 40kr/ mil

 

Jag har lång erfarenhet av färgsättning i olika typer av rum. Badrum, sovrum, vardagsrum och trapphus för att nämna några!

follow us on: